PlayOne predstavlja novi singl “This Is The Night”

19.02.2015.
Pjesma je izašla u 2 verzije a snimljen je i video spot koji se od sada gleda i u programu Deejay Televizije

Producentski duo PlayOne (Darko Juranović “D’Knock” i DJ Fresh Jay) 2014. godinu će, između ostalog, zasigurno pamtiti po uspješnoj turneji i spektakularnim nastupima u preko 20 najboljih hrvatskih klubova, koje je popratilo više od 40.000 ljudi diljem Hrvatske.

Prošlu je godinu definitivno obilježio i njihov uspjeh na svjetskom tržištu. Njihova dugogodišnja suradnica, house diva Barbara Tucker okupila je velik broj svjetskih vokalista i top remixera da produciraju singl za svjetski humanitarni projekt za zbrinjavanje beskućnika “We Can Heal”, među kojima je i PlayOne dobio svoju šansu. Prvo izdanje istoimenog singla uključuje verzije PlayOnea te etabliranih svjetskih producenata i DJ-a kao što su Frankie Knuckles („Godfather of House Music“) & Eric Kupper, DJ Spen & Gary Hudgins te Rhemi. PlayOneov remix pjesme “We Can Heal” osvojio je 1. mjesto na svjetskoj top listi Traxsource Electro House Top 100.

PlayOne-07

Jednako obećavajuće PlayOne je započeo i ovu godinu, tako što su konačno lansirali svoj dugo najavljivani singl pod imenom “This Is The Night”. Singl je izašao u dvije verzije, Future House RMX i EDM Club Edit, a autorski ga potpisuju Darko Juranović D’Knock, DJ Fresh Jay i Jelena Majić. Za produkciju i aranžman je odgovoran dvojac PlayOne, dok su na pjesmi vokalno ugostili svog suradnika iz Londona Amricka Channu, poznatog po nastupima za velike brandove i popularne klubove diljem svijeta (Pacha, Ministry of Sound, Heineken, Hed Kandi, Stereo Sushi, WMC itd.), koji ujedno potpisuje izdanja za Pyramidal, Pacha Ibiza i Housesession Germany, a s PlayOneom je surađivao na jednom od njihovih prethodnih singlova “Can I Get Some Love”.

Osim Amricka Channe, na novom se singlu kao featuring vokal pojavljuje i jedna od autorica pjesme Jelena Majić (JM), koja je inače stalna suradnica DJ Fresh Jayevog i D’Knockovog labela Liveinthemix musicVideo spot za pjesmu “This Is The Night” je nastao u produkciji Liveinthemix music labela i Ultrastar videa. Potporu PlayOneu, po pitanju novog singla, dali su njihovi brojni vanjski suradnici, a u toku su i pregovori s vanjskim izdavačem te potencijalnim remixerima.

PlayOne-08

 

QRCode