Yaniv ponovno dolazi na DJ Akademiju

18.11.2014.
Bira se i najbolji polaznik koji će svirati na Astralisu

U Subotu, 22. studenog u 13 sati, na zagrebačkoj DJ Akademiji, udruga Kultura Futura održati će vanredni Astralis DJ Seminar na čelu sa Yaniv Talom, slavnim DJ-om iz Tel Aviva.

Astralis se održava dan ranije, 21.11.u klubu Depo.

To je već drugo pojavljivanje ovog priznatog svjetkog  Dj-a i producenta na Dj Akademiji.

Podsjetimo, gostovao je i 09.travnja 2011.

U nastavku pogledajte što je tada Yaniv govorio polaznicima.

Tal je od 1996. prisutan na klupskoj sceni kao osnivač legendarne distribucijske kuće Cosmophilia, vlasnik je nekoliko izdavačkih kuća od kojih su najpoznatije Plattenbank i Hadshot Haheizar, a nastupao je u Južnoj Africi, Indiji, Americi, Japanu, Tajvanu, Francuskoj, Njemačkoj i na najvećim festivalima kao što Love Parade, Festival Bereshit, Nagisa, Love Field, Voov Experience, Burning Man, Solipse, 6th Element itd.

U sklopu seminara, stručni žiri pod Yanivovim vodstvom, a u sastavu Josip Ćurković, Goran „DJ Go Cut“ Vlajić i Damir Ludvig,

odabrati će najboljeg polaznika DJ Akademije

iz dosadašnjih generacija, kojem će biti omogućen nastup na popularnom klupskoj večeri Astralis, odnosno u nekom od brojnih glazbenih događaja iza kojih stoji Kultura Futura.

Ovo je već drugo natjecanje ove 2014. godine u kojem se polaznicima daje mogućnost sviranja na nekom velikom partyju.

Naime, u proljeće, u sklopu 14. generacije Dj Akademije, organiziran je natječaj za nastup na West house reunionu, na krovu West gate-a.

Pročitajte više o tome.

John Merra i Z’Spin svirali na West house reunionu

Polaznici koji će se natjecati u mixanju uživo kako bi bili odabrani za nastup na Astralisu:

MARTIN SIĆ – 6. generacija

SVEN TOŠEV – 12. generacija

KRISTINA PETRAK – 12. generacija

ANTE ZOKIĆ – 14. Generacija

Martin Sić (Dj Symart), nastupao je već ove godine na Beck’sperience ljetnoji turneji Dj Akademije kao jedan od glavnih sudionika koji je prošao 10-ak gradova i klubova diljem obale.

Rezidenti i pokretači Astralisa, posebice Damir Ludvig, dugi niz godina sudjeluju u programu Dj Akademije i samim time su upoznati sa glazbenim razvojem mnogih polaznika. Upravo je takvima pružena prilika da se i nekoliko godina nakon završene Akademije ponovno predstave i dobiju nastup na jednom od najvećih domaćih glazbenih evenata klupske večeri kakav je Astralis.

 

QRCode
  •  
  •  
  •  
  •  
  •