DJ Akademija West House Competition

03.05.2014.

DJ Akademija i ”West house reunion festival” koji se održava 06. i 07. lipnja 2014. na krovu shopping centra West Gate,  pozivaju na otvoreni natječaj koji daje priliku domaćim mladim DJ-ima da nastupe na tom festivalu. Trebati samo napraviti svoj mix, uplodati ga na Internet ili neki od servisa sa slušanje glazbe, poslati ga i sakupljati lajkove. Promocija će se vršiti putem portala deejay.hr i na službenoj facebook stranici DJ akademije. Na festivalu među razmim domaćim i stranim imenima nastupa i DJ Ludvig , jedan od stalnih predavača na Akademiji.

Prijavi se i sviraj uz Davida Moralesa

Uz facebook lajkove, koji će biti samo jedan od kriterija za odabir kandidata, ocjenjivati će se i tehnička izvedba, stilovi miksanja i sl.

5 kandidata dolazi 31.05. u Almeria bar,Vukovarska 284, Zagreb (bivši Fly bar) na predavanje DJ Akademije gdje će se predstaviti i dokazati miksajući uživo pred žirijem u kojem će biti Damir Ludvig, Matija Lovrec, Ivan Pavlinić , Tomislav Sviben i Josip Ćurković, predavači Akademije. Dvoje najboljih će nastupiti uz bok Davida Moralesa i Viktorie Metzker.

PRIJAVLJANI MIXEVI

Ukoliko se smatrate dovoljno mladim i talentiranim, proučite dolje navedna pravila i prijavite svoj mix.

PRAVILA NATJEČAJA:

  • Mix mora sadržavati glazbeni stil house, tech house, deep house (primjer: David Morales live mix)
  • Mix mora trajati najamnje 30 i najviše 45 minuta.
  • Mix je potrebno uplodati na jedan od servisa za razmjenu datoteka (npr. dropbox, google drive, zippyshare i sl.) te link uplodanog mix-a kopirati i poslati u prijavnom obrascu.
  • U imenu mixa potrebno je naznačiti slijedeće:
    DJ ime i naziv natječaja (npr. Ivan Horvat – DJ Akademija West House Competition)
  • Za prikupljanje  lajkova, mix je dozvoljeno sherati isključivo sa ove web adrese
  • Natječaj traje do 23. svibnja 2014.

 

PRIJAVA

Error: Contact form not found.

QRCode