DJ Akademija WMC Competition

11.01.2016.
Dj akademija ti nudi priliku! Prijavi se i sviraj uz Jay Lumena i Marka Nastića. Stani uz uz bok svjestki poznatim facama i odvrti svoj najbolji set. Ocjenjuju te Damir Ludvig, Ivan Pavlinić i Tomislav Sviben, predavači Dj Akademije.

DJ Akademija i ”WMC Zagreb” koji dovodi  svjetske ikone Jay Lumena i Marka Nastića i održava se 20.02.2016. u Hypo centru ,  pozivaju na otvoreni natječaj koji daje priliku polaznicima Dj akademije i ostalim domaćim mladim DJ-ima da nastupe na tom partyju.

2 najbolje rangirana i odabrana kandidata nastupit će 22:00-23:30 kao warm up.

WMC dovodi Jay Lumena u Zagreb, nastupaju i polaznici DJ Akademije!

Trebati samo napraviti svoj mix, uplodati ga na Internet ili neki od servisa sa slušanje glazbe, poslati ga i sakupljati lajkove. Promocija će se vršiti putem portala deejay.hr i na službenoj facebook stranici DJ akademije.

Prijavi se i sviraj uz Jay Lumena

Uz facebook lajkove, koji će biti samo jedan od kriterija za odabir kandidata, ocjenjivati će se i tehnička izvedba, stilovi miksanja i sl.

Žiri koji je uključen za odabir kandidata: Ivan Pavlinić (Dj Akademija, Zabavni radio, Dj Time), Tomislav Sviben (Dj akademija – predavač), ( Damir Ludvig, Astralis, predavač,).

Predavači Dj Akademije!

PRAVILA NATJEČAJA:

 • Mix mora sadržavati glazbeni stil house, tech house, deep house.
 • Mix mora trajati najamnje 30 i najviše 60 minuta.
 • Mix mora biti u Mp3 formatu i potrebno ga je uplodati na jedan od servisa za razmjenu datoteka gdje je omogućen download (npr. dropbox, google drive, zippyshare i sl.) te link uplodanog mix-a kopirati i poslati u prijavnom obrascu.
 • Važno! Mix NE stavljati na soundcloud i micloud.
 • U imenu mixa potrebno je naznačiti slijedeće:
  DJ ime i naziv natječaja (npr. Ivan Horvat – DJ Akademija WMC Competition)
 • Za prikupljanje  lajkova, mix je dozvoljeno sherati isključivo sa ove web adrese.
 • Natječaj traje 15.01. – 05.02.2016.
 • Pobjednici će biti objavljeni na www.deejay.hr do 08.02.2016.
 • Mixevi koji ne budu ispunjavali kriterije neće biti uzeti u razmatranje.

Saznaj sve o Dj Akademiji

PRIJAVA

Error: Contact form not found.

PRIJAVLJENI MIXEVI

 

Odabrani Kandidati

 

Dj Akademija je kao organizator natjecanja, u dogovoru sa organizatorima Winter music conference, odlučila dati priliku većem broju prijavlljenih da sudjeluju i nastupe na eventu. Od prvobitnih 2 dj-a i 90 min, koliko je bilo previđeno , odlučeno je da se satnica pomakne na dodatnih 60 minuta te u back to back kombinaciji otvori mjesto za puno veći broj kandidata.

Warm up nastup će se odvijati od 21:00 – 23:30 sa po dva dj-a koja će se izmjenjivati svakih 30 minuta.

Cilj je omogućiti prijavljenim natjecateljima da budu dio velikog spektakla, upoznaju organizatore i line up dj-e, međusobno se upoznaju, razmijene iskustva i tako zajedno priodonesu razvitku elektronske scene u hrvatskoj.

Raspored i točan line up objavit ćemo naknadno.

 

QRCode