Matroda je službeno prvi Hrvat na Spinnin Recordsu!

27.02.2016.
Stalni je resident DJ u Noa Beach klubu na Zrću i u Hrvatskoj nastupa u svim većim klubovima. Njegov singl od sada slušamo na Radiju Deejay i gledamo na Deejay Televiziji.

Matija Rodić, hrvatskim slušateljima elektronske glazbe poznatiji kao Matroda, postigao je velik uspjeh na sceni u zadnjih nekoliko godina.

Što se produkcije tiče, svi smo čuli njegov remix odgovor na SNBRNovuCaliforniu‘, koji je izradio u suradnji s Chrisom Lakeom. Stvar su podržale sve najveće EDM face poput Dipla, Calvina Harrisa, Olivera Heldensa, Petea Tonga, Fedde le Granda, Showteka, Don Diabla i mnogih drugih.

Na našoj godišnjoj dance top listi 2015, pjesma je zauzela visoko 4. mjesto.

Osim toga, završio je i na Saint Wknd-ovom remix EPu za njegov singl ‘Lost (Runaway)‘.

Najveća vijest dosad za uspješnog mladog DJ-a, upravo je njegov prvi singl na najvećoj izdavačkoj kući elektronske glazbe, Spinnin Records. Stvar se zove ‘Chronic‘ i za kupovinu na Beatportu je dostupna od 12. veljače. Nema se tu što puno za reći. Pjesma ima obilje energičnog basa te jednostavne, učinkovite i zarazne synth linije. Uopće ne sumnjamo da ćemo ‘Chronic’ slušati u velikom broju setova na ovogodišnjem izdanju Ultre. Traka je stvorena da raspali ‘mainstage’.

 Matroda je na početku svoje Dj karijere bio gost na jednom predavanju Dj Akademije, 12.05.2012. / PHOTO /

matroda - akademija

Mladu nadu hrvatske scene, Matrodu, možete pratiti na njegovoj službenoj Facebook stranici, ili pak na Soundcloud profilu.

 

QRCode