Defected na Radiju Deejay!

16.01.2021.
Kao glavne prezenterice najbolje house glazbe i voditeljice ove prestižne emisije svakog tjedna s Vama su Sam Divine i Monki!

Slušaj Radio Deejay!

Nakon Robina Schulza i Toolroom Radio emisija, u program Radija Deejay stiže još jedan novitet. Svake nedjelje u večernjem terminu od 21 sat na vašim radijskim uređajima možete poslušati najpopularniju emisiju house glazbe na svijetu.

Defected Radio je radijska emisija Defected izdavačke kuće koju ne treba previše predstavljati. Gotovo da nema DJ imena s dance scene koje se nije pojavilo barem jednom na ovoj etiketi. Za one koji nisu upoznati, Defected Records je britanska izdavačka kuća house, tech i deep house glazbe pokrenuta 1999. godine. Glavni i odgovorni za njezin početak je Simon Dunmore.

Na etiketi su izdavale najveće legende poput Davida Guette, Boba Sinclara, Rogera Sancheza, The Shapeshiftersa, Dennisa Ferrrera, Camelphata, Low Steppe i mnogih drugih.

Uz mnoga gostovanja na Defected Radio emisiji, glavne voditeljice s kojima se družimo svakog tjedna su Sam Divine Monki.

Sam Divine je itekako poznata Defected fanovima po svojim energičnim house setovima te odličnoj produkciji. Prošla je sve najveće klubove i festivale diljem svijeta, a redovno je rezident DJ-ica u najvrućijim klubovima na party otoku Ibizi poput Ushuaia-je, Pache, Mamba i Amnesie. Također je i vlasnica uspješne etikete DVINE Sounds, koji je sub-label Defecteda.

Monki je poznata po svojoj rezidenciji na BBC Radio 1, vlastitom labelu te organizaciji poznatih party događaja. Uza sve to, njezino ime i krase odlična klupska izdanja potpisana za Defected poput “ENG98”, “Electricity” i “On Course”.

 

QRCode