DJ Time – Nova Sezona

30.08.2018.
Emisija starta u Subotu od 21 sat, možete je pratiti putem Fm-a na frekvencijama Zabavnog radija, Dab-a kao i putem streama Radio Dj-a.

I dok još dolazimo sebi od ljetnih partya, emisija elektronske glazbe sa najdužim stažom u eteru hrvatskih radijskih postaja kreće u novu sezonu. Druga po redu sezona za 2018 godinu završava krajem godine sa velikom godišnjom top listom i tradicionalnim Best Of megamixom koji se kreira zahvaljujući glasovima slušatelja tokom cijele godine.

Radio Deejay Live

U prvoj emisiji nove sezone dolazi do velike promjene na top listi. Osim puno novih ulaza, na top listi će biti predstavljeni novi klubski hit koji dolazi iz naše zemlje, kao i neki od najnovijih singlova velikih svjetskih Dj imena. 

Emisiju vodi legendarni Dj Hot J, koji odmah nakon top liste, mixa uživo dva seta od 60 minuta u kojima predstavlja neke od najnovijih pjesama raznih klupskih žanrova, a u posljednjem dijelu od ponoći možete poslušati prvi puta u eteru i njegov On The Beach 2018 megamix koji je ovog ljeta bio jedan od najpopularnijih mixeva u regiji (izvor: iTunes podcast music chart).

u prilogu pogledajte teaser za novu sezonu emisije Dj Time

QRCode