Hrvatska ima novu klupsku bombu !

11.01.2017.
Iako je tek izašla, stvar su već zavrtile velike face poput Laidback Lukea, Afrojacka, Don Diabla, Swanky Tunesa i Max Vangelija, a nalazi se i u Top 100 na Beatportu u svom žanru.

Godina je počela odlično za hrvatske dečke The Trixx i Steven Maara. Njihova suradnja s vokalisticom Christy Million izdana je na jednoj od najjačih izdavačkih kuća takve vrste glazbe, labelu legendarnog Laidback Lukea – Mixmash Deep. Working hard je zarazni future house hit s lako pamtljivom vokalnom temom i dropom koji će vas sigurno rasplesati.

Stvar možete streamati / kupiti na sljedećem linku: MixmashDeep.lnk.to/WORKINGHARD a ako se pitate tko su The Trixx i Steven Maar i kako je pjesma nastala, odgovorit ćemo i na to.

The Trixx

je projekt iza kojeg se krije zagrebački Dj Gigo, jedan od glazbenih urednika Radio Deejay ekipe, dj koji je svirao u više od 50 domaćih klubova, otvorio prošlogodišnju Ultra Europe, a iza sebe ima izdanja na labelovima poput Ones to watch (Mixmash), Noise Control i još mnogim drugim.

Steven Maar je dj i producent iz Siska s hrpom releaseva iza sebe, jednim beatport top 10 singlom, a kada se toliko talenta nađe na jednom mjestu – dobre produkcije ne manjka. Suradnju su započeli prije godinu dana, prvi zajednički single izdali u listopadu (br.6 beatport big room releaseva), a ne sumnjamo kako je Working hard tek uvod u odlične suradnje koje se kuhaju.

Single Working Hard premijerno ste čuli upravo na streamu Radio DJ-a u sklopu emisije DJ Time, u pripremi je i spot, a za više informacija potražite The Trixx na društvenim mrežama.

 

Video koji objavljuje @thetrixxofficial

QRCode