DJ Time Best Of 2015

28.12.2015.
Radio deejay HR i naš urednik i voditelj Ivan Pavlinć predstavljaju 30 najvećih plesnih hitova u 2015.

Poslušajte kompletnu listu DANCE TOP 30

Samo par dana ostalo nam je do nove 2016 godine ! Nadamo se da ste spremni za najluđu noć,a ako vam fali dobra glazbena podloga za ugrijavanje ili mix za tulum, predlažemo vam neke od najvećih hitova za ovu 2015 godinu u mixu emisije Dj Time. Na vama je da osigurate pristup internetu i stisnete play :)

D.J. Time Best Of 2015 (Mixed By D.J. Hot J) by Deejay.Hr on Mixcloud

Prošle subote imali ste priliku u programu radija Dj od 21 sat pratiti 30 najboljih po izboru slušatelja emisije. U ovom postu vam donosimo cijeli pregled i ako ga pažljivo promotrite, možete vidjeti da je klubska glazba u 2015 malo usporila ritam!
Pojavio nam se i novi popularni žanr, nazvan tropical house. Neka od velikih imena ponovo su se našla u samom vrhu top liste, dok smo imali i par totalno novih imena koja su ove godine zabljesnula na top listama širom svijeta kao i na našoj top listi. Ovogodišnji broj jedan je singl Calvina Harrisa-How deep is your love. Pjesma koju su naše radio postaje u rekordnom roku od izlaska uvrstile u rotaciju A playlisti! Po našem mišljenju već se dugo u hr eteru nije dogodilo da neka pjesma tako brzo od izlaska bude podržana od većine radio postaja, a tome je možda pridonijela sama radiofoničnost singla kao i njegova brzina tj. sporost. Naime orginalna pjesma ima 122 bpm-a. Calvinu čestitamo na još jednom hitu, a vama na kraju želimo sretnu i uspješnu novu 2016 godinu.

[jwplayer mediaid=”9191″]

dio atmosfere iz studija na prelistavanju najvećih hitova ove godine ! na slici s lijeva na desno (Josip Čurković – direktor Radio Dj-a, Luka Ivanda – slušatelj , Tino Herljavić – slušatelj, Ivan Pavlinić – Hot Jay, Goran Vujasin – Dj Gigo)

chart crew

QRCode