Video! Radionica produkcije na DJ Akademiji

15.12.2017.
Dva fantastična predavanja održana su u subotu, 09.12. 2017. Izraelski Dj Yaniv Tal i hrvatski producent i Dj Phoenix Kraundler bili su glavni kreativci koji su nastojali prenijeti dio svog iskustva.

Na slici: Tomislav Sviben, Yaniv Tal, Josip Ćurković, Damir Ludvig i Deni Udorović.

Deni je održao radionicu praktične upotrebe aktualnog glazbenog softvera Ableton Live 9, demonstrirao je alate, kako bi na jednostavan način polaznicima bilo omogućeno da sami produciraju svoju glazbu. Udorović koji i sam nastupa pod pseudonimom Phoenix Kraundler pri predavanju je imao naglasak približavanja predavanja polaznicima koji dolaze iz DJ svijeta, te njihovom što lakšem uključivanju u profesionalnu glazbenu produkciju. Moderator je bio Damir Ludvig.

Video 1

Fokus radionice bio je nastanak konkretnih djela, uz otvoreni dio za pitanja polaznika.Izraelska zvijezda Yaniv Tal je održao predavanje na temu: “Izvršna glazbena produkcija i rad izdavačkih kuća”.

Video 2

Tal je tijekom svoje dugogodišnje karijere radio kao A&R, vlasnik distribucijske kuće Cosmophilia, a i njegov je utjecaj na globalnu scenu elektroničke glazbe je neizbježan. Objasnio je proces od demo snimke do mjesta na top ljestvicama, te savjetovao polaznike s konkretnim primjerima iz vlastitog iskustva.

QRCode