Respekt – Astralis slavi 20 godina!

21.03.2018.
Iako je Astralis počeo sa psihodeličnim plesnim zvukom, tijekom godina je fuzionirao s novim žanrovima i stilovima, ovisno o duhu vremena, publici, klubovima i zvučnim sustavima.

Astralis slavi svoj dvadeseti rođendan u klubu Boogaloo 

23.03.2018.

Na dva plesna podija smještena u velikoj dvorani, te auli kluba Boogaloo Zagreb, Astralis – Institucija održava spektakularni party.

Facebook event

U velikoj dvorani nastupa Yaniv Tal, osnivač elitne izdavačke kuće PlattenBank, izraelski umjetnik s najvećom inozemnom podrškom Astralisu, zatim francuski producent Kris Kylven koji će za ovu priliku nastupiti pod svojim novim pseudonimom The Dark Prince i predstaviti svoju selekciju Techno singlova, te Damir Ludvig i Goran “DJ Go Cut” Vlajić, nosioci klupskog programa Astralis.

Damir Ludvig jedan je od stalnih predavača na Dj Akademiji.

Poseban plesni podij za sladokusce na kojem nastupa crème de la crème regionalne i svjetske Goa i Psy-Trance produkcije. Dalton Trance Teleport, dobitnik nagrade Ambasador za najboljeg Psy Trance DJ-a; M-Run, live act koji je na glasu kao jedan od najboljih Neo Goa izvođača na svijetu; projekt Psybientum, koji fuzionira psihodeliju s ambijentalnom elektronikom; te Koorie, glazbenik koji kombinira Trance strukture s etno udaraljkama i svirku australskog puhačkog instrumenta didgeridoo.

Koncept dvadesete godišnjice predstavlja fuziju starog i novog, te u skladu s tim principom ovisi i raspored izvođača na partiju.

Pretprodaja u sustavu Eventim

 

[jwplayer mediaid=”15151″]

Dalton Trance Teleport

Damir Ludvig @Astralis

QRCode