DJ Snake objavio singl „Loco Contigo“

18.06.2019.
U suradnji s „globalnim ambasadorom reggaetona“, kako je prozvan J. Balvin, i prepoznatljivim stilom koji donosi Tyga, DJ Snake je stvorio savršen spoj latino zvuka i popa.

Francuski producent DJ Snake jedan je od najpopularnijih današnjih predstavnika suvremene klupske glazbe, a iz njegove glazbene radionice ljetnih hitova ovog nam puta stiže “Loco Contigo” koja osvaja zavodljivim ritmom te na kojoj gostuju popularni J. Balvin i Tyga. Singl „Loco Contigo“ hrvatskoj je publici dostupan u radijskom eteru, na Deezeru i Google Playu:

Zajedno s predstavljenim singlom izašao je i spot za koji je zaslužan Colin Tilley (Kendrick Lamar, Rihanna, Nicki Minaj). 

Pjesma se u manje od tjedan dana od objave našla na Deezerovoj ljestvici najslušanijih pjesama u Hrvatskoj, dok je službeni spot na YouTubeu pregledan više od devet milijuna puta.

DJ Snake autor je nekih od najvećih svjetskih hitova kao što su „Taki Taki“ i „Enzo“. Kao potvrdu svojeg uspjeha može navesti više od četiri milijarde YouTube streamova te dvije nominacije za nagradu Grammy.

Osim toga, kroz svoju karijeru surađivao je s brojnim glazbenim imenima kao što su Lady Gaga, Diplo, Selena Gomez, Cardi B i mnogi drugi. Hrvatska će ga publika imati priliku uživo vidjeti u Splitu na ovogodišnjem izdanju Ultra Music Festivala.

 

QRCode