Astralis radionica glazbene produkcije na DJ Akademiji!

06.12.2017.
Točno u podne u subotu 9.12. 2017. počinje Astralis radionica glazbene produkcije koju će ugostiti DJ Akademija (Almeria, Ul. grada Vukovara 284, 10000, Zagreb).

Radionica koju je pokrenula udruga Kultura Futura, za cilj ima sveobuhvatni program, od izrade glazbe, do njenog plasiranja na svjetsko glazbeno tržište! Predavanja uz moderaciju trostruko nagrađenog producenta Damira Ludviga, koji je najpoznatiji po svojim izdanjima za španjolski Café del Mar i britanski Toolroom, održat će Deni Udorović, instruktor s diplomom Berklee College of Music i međunarodna zvijezda Yaniv Tal iz Tel Aviva, začetnik izdavačke kuće Plattenbank Records, jedne od najboljih svjetskih etiketa za Progressive i Techno glazbu.

Deni će održati radionicu praktične upotrebe aktualnog glazbenog softvera Ableton Live 9, demonstrirati alate, kako bi na jednostavan način polaznicima bilo omogućeno da sami produciraju svoju glazbu. Udorović koji i sam nastupa pod pseudonimom Phoenix Kraundler će pri predavanju imati naglasak približavanja polaznicima koji dolaze iz DJ svijeta, te njihovom što lakšem uključivanju u profesionalnu glazbenu produkciju.
Fokus radionice je nastanak konkretnih djela, uz otvoreni dio za pitanja polaznika.

Izraelska zvijezda Yaniv Tal će održati predavanje na temu: “Izvršna glazbena produkcija i rad izdavačkih kuća”. Tal je tijekom svoje dugogodišnje karijere radio kao A&R, vlasnik distribucijske kuće Cosmophilia, a i njegov je utjecaj na globalnu scenu elektroničke glazbe je neizbježan. Pa će objasniti proces od demo snimke do mjesta na top ljestvicama, te savjetovati polaznike konkretnim primjerima iz vlastitog iskustva.

QRCode