Anketa! Jeste li čuli za DJ Akademiju?

24.09.2016.
Urnebesna anketa snimljena na Trgu bana Jelačića u Zagrebu 2006. o tome koliko su ljudi upoznati sa prvom hrvatskom Dj školom.

Prijavi se, postani dj!

Kao jedan od ispitanika pojavljuje se Ivan Pernar, tadašnji student, a 5 godina kasnije vođa prosvjeda protiv aktualne vlasti te današnji član stranke Živi zid.

pernar

Kompletan materijal je sniman spontano, bez cenzure i slučajnim odabirom ispitanika na ulicama.

Anketa o Dj Akademiji snimljena u Zagreba u proljeće 2006.

Dj Akademija je nakon te snimljene ankete obrazovala gotovo 500 polaznika u sveukupno 18 generacija. Akademiju podržavaju ured za kulturu grada Zagreba, Zagrebačka županija, Hrvatska glazbena unija, Pioneer HR i mnogi drugi brandovi koju su dali podršku.

DJ Akademija svoje aktivnosti i nastupe ima tijekom cijele godine, a sama nastava traje 60 dana. Promocija se vrši putem svih glavnih i vodećih medija u Hrvatskoj, a posebna je prednost rada uz vlastite medije, web portal, Radio Deejay i Televiziju Deejay.

Vrijedi izdvojiti da  svakoga petka 13-17 sati traje promocija u Importanne centru u Zagrebu (glavni kolodvor) gdje se uz dj pult i ozvučenje promovira urbanu glazba i svim zainteresiranima pruža se priliku male edukacije i glazbenog savjetovanja te sve informacije o upisima.

www.djakademija.hr

anketa3

 

 

QRCode