Ljetni Top 10

23.07.2015.

Još jedna Ultra je iza nas, a mnogi od vas su krenuli put mora ili se spremaju u 8 mjesecu ponovo otići na more. U ovom tekstu odlučili smo vam dati presjek glazbenih ljetnih hitova koji vas sigurno čekaju na vašim omiljenim morskim destinacijama tj. sa kojim pjesmama možete napuniti svoje omiljene mp3 playere. Za sve vas koji ostajete zbog raznih razloga na vrućini gradskog asfalta i nećete imati priliku plesati u plićaku neke uvale tu je stream RDJ-a koji za vas svira od 0 do 24 sata ili DJTV koja vrti ljetne spotova od jutra do mraka. Svima Vam želimo rasplesano i bezbrižno ljeto. Dakle krenimo :)

01. Lost Frequencies – Are You With Me
Pjesma stara kao biblija :) ako pratite glazbu onda sigurno znate da je ovo country orginal koji je prošle 2014 izdao i preradio Lost Frequencies. Prvo ga baš i nisu nešto doživljavali, a prije nekih 2 tjedna izdan je drugi paket remixeva koji donosi 22 verzije. Sve u svemu u današnje vrijeme kad izdavačke kuće jedva izdaju i dvije verzije, a za ovo je izdan drugi paket remixeva, sve vam je jasno ! Hitčina samo takva … a ako se pitate za curu sa slike koja gleda u njega, daaaa zaljubljena je jako !

[jwplayer mediaid=”8097″]

02. Maroon 5 Vs. Alesso – This Summer 
Da, “marunci” ! Iako je stvar izašla prvo kao radio singl, ubrzo su shvatili mogućnost dobre zarade i na nekim drugim područjima pa je produkcijski dio odradio Alesso. U svakom slučaju mislimo da ovu stvar već znate na pamet koliko se vrti po radiju, ali i klubovima. O ovome se nema više što pisati osim this summer…
[jwplayer mediaid=”8099″]

03. Joe Stone Feat. Montell Jordan – The Party /Tough Love Feat. Ginuwine – Pony (Jump On It)
Svi su ludi za devedesetima trenutno kad je glazba u pitanju, to vidimo iz hrpe obrada koje nam stižu u redakciju iz dana u dan, no dvije su se ipak malo istaknule više od ostalih. Nizozemac Joe Stone je već pokorio sve moguće liste sa coverom velikog hita Montell Jordana uz kojeg su možda i vaše mame šejkale u ljeto devestpete’, a ovaj drugi hmmm uz njega se isto svašta radilo devedesetih :) u svakom slučaju, kad miksate u klubu ove dvije pustite za redom, svi ce vjerovati da ste dobar dj i poznavatelj kako tehnike umixavanja tako i stare dobre glazbe ali i modernih tokova hehe
[jwplayer mediaid=”8100″]
[jwplayer mediaid=”8101″]

04. Bob Sinclar Feat. Dawn Tallman – Feel The Vibe
Pokušavao je, mučio se jadan i onda je konačno “upiknuo” Bob je dosta lutao zadnjih godina i onda je odlučio uzeti par svojih starih samplova i to ovaj put bez fućkanja, na to izmisliti jednu laganu ljetnu melodiju i perfektan vokal ! Sve to je testno izdao u Italiji iako on sam dolazi iz Francuske (ali to već znate), uglavnom u kratkom roku stvar je došla na prva mjesta njihovih top lista, a ostalo je već povijest. Bob ima ponovo ljetni hit plus ovo ljeto ga možete konačno vidjeti i slušati uživo u lijepoj našoj !
[jwplayer mediaid=”8102″]

05. Western Disco – I Remember
Ako niste poznavatelji njihovog opusa starog par godina, a volite lagane ljetne ritmove – naša je preporuka google u ruke i tražite ! Iza projekta Western Disco kriju se i ljudi koji su devedesetih radili pjesme koje su bile u vrhu svjetskih top ljestvica, a njihovo ime je Black Box ! Svake godine, malo prije ljeta naprave jednu super ljetnu stvar, odu na more i provjeravaju internet bankarstvom kako im đeparac sjeda iz dana u dan. Sve u svemu još jedan ljetno romantični hit.
[jwplayer mediaid=”8103″]

06. The Magician – Together
aj aj folov, aj folov ju dip daun bejbi.. ili tako nešto, ali važno je da znamo svi za rmx koji ga je probio! Jedino nam nije jasno zašto predposljednji singl Sunlight nije izašao prošlog ili ovog ljeta. Sve u svemu njega baš briga jer on uvijek radi super. Posljednji singl “Together” zavrtio se već dosta i na našim radio postajama, pa više nemamo što dodati osim vas ukoriti, ako vam se ovo malo remek djelo ljeta 2015 ne sviđa.
[jwplayer mediaid=”8104″]

07. Oliver Heldens And Shaun Frank Feat. Delaney Jane – Shades Of Grey
Još jedan hit ponovo za Heldensa, tip jednostavno nezna napraviti lošu stvar. Jesmo napisali da je bila već broj jedan po prodaji ? E sad jesmo :) Iako ova stvar odskače od njegovog opusa, no to nije ni čudno s obzirom da ju nije napravio sam. Nije hit na prvu, kad je čujete na radiju, ali ima ono nešto u sebi s čime vam se podvuče pod kožu i kad je slušate imate osječaj da je to nešto poznato, što ste u biti već čuli i bilo vam je dobro, ili niste čuli, a dobro vam je ….ili ili …ej’ frende zipa malu desno u spotu, ova lijevo je za ženidbu :)
[jwplayer mediaid=”8105″]

08. Calvin Harris & Disciples – How Deep Is Your Love
prošlo ljeto Calvin je imao drugu curu, ali i drugi ljetni hit i drugačiju produkciju ! Valjda Lokin, Grdović i ostala ekipa skuže da je 1954 daleko iza nas :) anyway Calvin je nedavno izdao ovaj singl i moramo priznati da ne pamtimo kad su ZG radio postaje tako brzo prigrlile neki novi ne baš radijski single. U svakom slučaju joše jedan fenomenalni track za ovo ljeto i afc Calvine ako čitaš Rita Ora nam je bila napetija, ali to smo samo mi :) I da nebi mislili da smo zaboravili band The Disciples i pišemo samo o Harrisu… Bend je rekao da je uvijek fenomenalno kad surađuju dva svijeta, pri tome se misli na svijet el. glazbe i onakve kakve inače rade The Disciples. Najavili su tu suradnju heštegom HDIYL .. tako da ako imate curu (vrijedi i obrnuto), i niste sigurni dali vas voli još uvijek. Slobodno joj naljepite #HDIYL na njenu fotku na fejsu ili instagramu gdje je slikana sama na moru sa svojim “najboljim frendom” pa nam javite šta je bilo dalje !
[jwplayer mediaid=”8106″]

09.  Philip George – Afraid To Love
Vidi ti malog !!! taman kad smo bili uvjereni da je bio OHW iliti dječak koji je napravio jedan broj1 hit i više ništa od njega. Tip se vrati i razvali, ok ovo nije stvar na prvu kao maaaaaajšeriiiiamorrr, ali svi koji prate mjuzu više cijene ovu stvar jer sadrži toliko toga “pomaknutog” iz devedesetih, a opet zvuči “djuk djumontovski” ili kako bi jedna naša kolegica rekla jbno’. Dakle garanitramo da će ponovo razvaliti na Uk singles chartu i biti još jedan od hitova ljeta 2015. Ova stvar u prodaju kreće oko 9 mjeseca, a do onda je možete slušati samo na par odabranih radija kod nas plus afc na RDJ-u
[jwplayer mediaid=”8107″]

10. Axwell /\ Ingrosso – Sun Is Shining
Uf mislimo da su malo izašli prerano sa ovim, ali nevezano bili su i ostali super ! Uskoro nam spremaju svoj album, a ovaj 4 singl po redu u svakom slučaju zaslužuje da ga uvrstimo u top 10 za ljeto 2015
[jwplayer mediaid=”8108″]

Summer Tip
Sigala – Easy Love
Prvi put u HR eteru puštena je u emisiji Dj Time, izdaje se oko 9 mjeseca, ali ekipa širom svijeta je luda što je nema u prodaji već sad. Izgleda da problem nije bio toliko u nekom marketinškom triku za povećanje prodaje, nego jednostavno u činjenici da pjesma koristi dionice velikog hita grupe u kojoj je svoju karijeru počinjao Michael Jackson. Ako to niste primjetili do sada, upravo taj glazbenik je nepresušan izvor sempliranja. Što se stvari tiče hit hit hit… ako je imate, i puštate je na svom beach partyu budite sigurni da će vas se sjećati i hvaliti za par mjeseci ! Za setove toplo preporučujemo verziju iz miksa koji je stavljen ispod ovog teksta i not ofišl videa.
[jwplayer mediaid=”8109″]
Update ovog pregleda završavamo sa svim navedenim hitovima u jednom mixu !
Ipak je ovo RDJ, a što je RDJ bez mixeva kao ljeto bez da se rušimo na plus 40 !

On The Beach 2015 (Mixed By D.J. Hot J) by Deejay.Hr on Mixcloud

QRCode