DJ Akademija opet sprema spektakularnu ljetnu turneju! Ove fotke morate vidjeti!

14.05.2017.
Ove godine će nastupi i mixanje trajati gotovo 2 mjeseca. Ponovno se ide na Korčulu i u Split. Nude se Pula i Zadar. Dj-i će imati osiguran puni pansion uz vrhunski smještaj.

Trinaestu godinu za redom Dj Akademija organizira ljetnu turneju za svoje polaznike. To im je dodatna prilika za pokazati što su naučili na predavanjima ali istovremeno se promovirati i dobro zabaviti. Do sada je organizirano ukupno 19 generacija i obrazovano više od 600 polaznika. U tijeku je održavanje 20. generacije a na ljetni provod imaju priliku otići najbolji polaznici iz svih dosadašnjih generacija. Podršku daje i ured za kulturu grada Zagreba.

Prošla, 2016. bila je nezaboravna uz prekrasnu destinaciju na Korčuli a sve uz podršku Korčula Hotela.

Ove godine su to prepoznali i ostali gradovi i turističke zajednice pa se očekuje ukupno još veći broj dana a sama turneja trebala bi trajati od 01. srpnja do 31. kolovoza.

Sve zajedno se još uvijek dogovara i svi detalji sa točnim datumima če biti uskoro objavljeni. Za sada je izvjesno da će se krenuti u Puli, nastaviti  na Korčuli i u Podstrani pored Splita a nudi se i Zadar.

Kompletna događanja pratit će se svakodnevno putem našeg portala, društvenih mreža ali i uz live streaming kroz naše medije:

Radio Deejay

Deejay Televizija

Uz nastupe na plažama i gradskim trgovima, Dj-i će imati osiguran puni pansion uz vrhunski smještaj koji uključuje doručak, ručak i večeru.

Tu je također i profesionalna Pioneer Dj oprema koja će ekipi Dj Akademije biti dostupna 24 sata u apartmanu i hotelu kako bi se što bolje pripremili za svoje gaže. Glazbeni stilovi ostavljeni su na izbor svakog dj-a ali biti će prilagođreni mjestu i publici.

Time će se zaokružiti potpuni ugođaj i promocija kako za polaznike tako i za hotele, partnere i gradove uz čiju podršku Dj Akademija sasvim sigurno osnažuje turističku ponudu u hrvatskoj.

 


Korčula

Korcula-hotels.com


 


Split-Podstrana

hotelsplit.com



 


PULA

Turističa zajednica grada Pule


Dosadašnje turneje:

  • 2007. TUBORG GREEN Summer Tour

  • 2009. UNIQUE Summer Tour

  • 2010. BAVARIA Summer Tour

  • 2011. Baška Voda, Makarska

  • 2012. CORONA Summer Tour

  • 2013. Biograd summer

  • 2014. BECK’SPERIENCE Summer Tour

  • 2015. DEEJAY TV Šibenik Summer Tour

  • 2016. Split & Korčula Summer Tour

Pogledajte novi resort Port 9 na Korčuli

Dj Akademija summer tour 2016

QRCode