Yaniv ponovno dolazi na DJ Akademiju

18.11.2014.
Bira se i najbolji polaznik koji će svirati na Astralisu

U Subotu, 22. studenog u 13 sati, na zagrebačkoj DJ Akademiji, udruga Kultura Futura održati će vanredni Astralis DJ Seminar na čelu sa Yaniv Talom, slavnim DJ-om iz Tel Aviva.

Astralis se održava dan ranije, 21.11.u klubu Depo.

To je već drugo pojavljivanje ovog priznatog svjetkog  Dj-a i producenta na Dj Akademiji.

Podsjetimo, gostovao je i 09.travnja 2011.

U nastavku pogledajte što je tada Yaniv govorio polaznicima.

[jwplayer mediaid=”6055″]

Tal je od 1996. prisutan na klupskoj sceni kao osnivač legendarne distribucijske kuće Cosmophilia, vlasnik je nekoliko izdavačkih kuća od kojih su najpoznatije Plattenbank i Hadshot Haheizar, a nastupao je u Južnoj Africi, Indiji, Americi, Japanu, Tajvanu, Francuskoj, Njemačkoj i na najvećim festivalima kao što Love Parade, Festival Bereshit, Nagisa, Love Field, Voov Experience, Burning Man, Solipse, 6th Element itd.

U sklopu seminara, stručni žiri pod Yanivovim vodstvom, a u sastavu Josip Ćurković, Goran „DJ Go Cut“ Vlajić i Damir Ludvig,

odabrati će najboljeg polaznika DJ Akademije

iz dosadašnjih generacija, kojem će biti omogućen nastup na popularnom klupskoj večeri Astralis, odnosno u nekom od brojnih glazbenih događaja iza kojih stoji Kultura Futura.

Ovo je već drugo natjecanje ove 2014. godine u kojem se polaznicima daje mogućnost sviranja na nekom velikom partyju.

Naime, u proljeće, u sklopu 14. generacije Dj Akademije, organiziran je natječaj za nastup na West house reunionu, na krovu West gate-a.

Pročitajte više o tome.

John Merra i Z’Spin svirali na West house reunionu

Polaznici koji će se natjecati u mixanju uživo kako bi bili odabrani za nastup na Astralisu:

MARTIN SIĆ – 6. generacija

SVEN TOŠEV – 12. generacija

KRISTINA PETRAK – 12. generacija

ANTE ZOKIĆ – 14. Generacija

Martin Sić (Dj Symart), nastupao je već ove godine na Beck’sperience ljetnoji turneji Dj Akademije kao jedan od glavnih sudionika koji je prošao 10-ak gradova i klubova diljem obale.

Rezidenti i pokretači Astralisa, posebice Damir Ludvig, dugi niz godina sudjeluju u programu Dj Akademije i samim time su upoznati sa glazbenim razvojem mnogih polaznika. Upravo je takvima pružena prilika da se i nekoliko godina nakon završene Akademije ponovno predstave i dobiju nastup na jednom od najvećih domaćih glazbenih evenata klupske večeri kakav je Astralis.

 

QRCode