David Morales dolazi u Zagreb!

04.11.2016.
Dobitnik Grammya za najboljeg remixera 1999.g., David Morales nastupit će u petak 11.11. pred zagrebačkom publikom u klubu Boogaloo.

Propovjednik house glazbe,  David Morales, prešao je dugi put od skromnih početaka kao DJ u svojoj sobi pa do Grammyja za najboljeg remiksera 1999. godine. Sam je izjaio kako bi se i dalje bavio onime što voli čak da se i nije desio sav njegov uspjeh te da mu to nitko ne može oduzeti. Stilom se svrstava u komercijalni vokal house, a njegovi remixevi sadrže melodične piano dionice, uzvišene tonove na gudačkim instrumentima te jake baseve. Ubrzavajući ritam i vokalni dijelovi u pjesmama nadopunjavaju uplifting stil Moralesa.

Moralesov nastup u Zagrebu  održat će se u sklopu programa DJ Legends  koji se jednom mjesečno održava u klubu Boogaloo. Sam nastup će biti poseban zato što će Morales čitavi set posvetiti starim hitovima. Cijena ulaznice iznosi 70 kn do 1. studenog, a nakon toga 80 kn. Pretprodajna mjesta su www.entrio.hr, caffe bar Bizzare-Importanne, blagajna kluba.

QRCode