Silk City i Ellie Goulding imaju novi radijski hit

31.01.2021.
Ellie je svima poznata od ranije po suradnjama s Calvinom Harrisom, Skrillexom, Tinie Tempahom i naravno svojim solo projektima.

Slušaj Radio Deejay!

Posljednji singl koji su izdali sada već prije 3 godine, bila je suradnja s pop zvijezdom Dua Lipom “Electricity”. Taj singl je dugi niz tjedana držao čvrste pozicije na svjetskim top ljestvicama i osvojio čak dva platinum izdanja u Australiji i Engleskoj i jedno zlatno u Belgiji. Tvorci hita o kojima govorimo su naravno Silk City, producentski duo kojeg čine višestruko nagrađivani  producenti elektronske glazbe Diplo Mark Ronson

Nakon podosta nagađanja i glasina, stiglo je i novo izdanje ovog dance dvojca. Ovaj puta je riječ o suradnji s itekako poznatom britanskom pjevačicom i kantautoricom, Ellie Goulding. Ellie je svima poznata od ranije po suradnjama s Calvinom Harrisom, Skrillexom, Tinie Tempahom i naravno svojim solo projektima. Nova stvar se zove “New Love”, a kako i sam naziv kaže, mnogima bi ova pjesma mogla postati nova ljubav.

Pjesma ima klasičan melodični i veseli pristup kakav ovi dečki koriste u svojim produkcijama, a bolje vokale od Ellienih vjerojatno nisu mogli izabrati. Sigurno smo da će i “New Love” dostići uspjeh na ljestvicama kao i njihov prethodni singl.

QRCode