„Sanctify“ je novi singl za Years & Years

08.03.2018.
Pjesma je nastala u produkciji Kid Harpoona, a po objavi je dobila i prateći videospot, koji u manje od 24 sata broji više od 200 tisuća YouTube/VEVO pregleda.

Londonska skupina Years & Years vraća se s potpuno novim singlom „Sanctify“, kojim najavljuju iščekivano drugo studijsko izdanje.

Želim ljude odvesti na ludu i predivnu avanturu kroz moje snove, u svijet koji je mnogo drugačiji od našeg. Mnogo sam razmišljao o tom mjestu, o mjestu s kojeg ću pričati priče o identitetu, seksualnosti, slavi,…“ Kaže frontmen Olly Alexander o novom singlu i videospotu te nastavlja „Radnja videa se odvija u pozadini borbe protiv buduće metropole, nazvane Palo Santo. Ovo je prvi dio veće slagalice, a ja se nadam da će zbuniti ljude, ali i da ih uzbuđuje na neki čudan način. Želja mi je da svatko interpretira video na svoj način.

Singl „Sanctify“ prvi je komadić zvuka novog albuma, koji će naslijediti njihov prvijenac „Communion“, prodan u više od 1,5 milijuna primjeraka, s kojeg su predstavljena čak četiri platinasta singla, a koji je bendu osigurao 5 BRIT Award nominacija, ali i nastup u rasprodanoj Wembley areni.

QRCode