Roger Sanchez srijedom na Radiju Deejay

29.01.2021.
Surađivao je s najvećim zvijezdama te radio remixe za njih. Neki od njih bili su Diana Ross, Madonna, Daft Punk, Maroon 5, Kylie Minogue.

Slušaj Radio Deejay!

2004. godine osvojio je Grammy za remix “Hella Good” od No Doubta, a najpoznatiji je po pjesmi “Anotther Chance”, koja je 2001. postala internacionalni hit. Ovdje naravno govorimo o dominikansko-američkom DJ-u i producentu, Rogeru Sanchezu

Ovaj čovjek je četiri puta osvojio prvo mjesto na ljestvici najboljih house DJ-eva, po izboru prestižne španjolske dodjele nagrada “DJ Awards“. Pobijedio je i 2007. na izboru za najbolji podcast od IDMA udruženja te također od njih osam godina zaredom bio nominiran za najboljeg američkog DJ-a.

O njegovim DJ vještinama za pultom ne treba uopće govoriti, čovjek je maestro. Surađivao je s najvećim zvijezdama te radio remixe za njih. Neki od njih bili su Diana Ross, Madonna, Daft Punk, Maroon 5, Kylie Minogue i mnogi drugi. Dijelio je i DJ pozornice s Erickom Morillom, Davidom Moralesom, Dannyjem Tenagliom itd.

Roger Sanchez aktivan je na svim poljima elektronske glazbe i zaslušan je za uspjeh mnogih mlađih kolega DJ-eva i producenata koji se kreću u njegovom deep house, tech i tribal zvuku. To je često ostvario putem svoje radijske platforme – Release Yourself

I Radio Deejay je jedna od mnogih radio postaja u svijetu, ali jedina u Hrvatskoj, prepoznala kvalitetu ove emisije te je dogovorena suradnja s Rogerovim timom. 

S-Man poznatiji kao Roger Sanchez, svakog tjedna vrti najbolju house glazbu, u programu Radija Deejay, srijedom od 21 sat.

QRCode