Purple Disco Machine ima novi hit!

19.02.2021.
Traka pod imenom "Fireworks" samo što je ugledala svjetlo dana, već je uzela maha u pregledima na internetu, a podrška od radijskih postaja već je krenula. 

Slušaj Radio Deejay!

Ovaj čovjek u posljednje vrijeme iz pjesme u pjesmu samo raste i raste. Nakon zadnjih singlova, “Exotice” i velikog radijskog hita “Hypnotized”, koji zajedno broje preko 200 milijuna slušanja na streaming platformama, Purple Disco Machine nas je odlučio iznenaditi novom stvarčinom.

Traka pod imenom “Fireworks” samo što je ugledala svjetlo dana, već je uzela maha u pregledima na internetu, a podrška od radijskih postaja već je krenula. 

Vokale potpisuju odlični Moss KenaThe Knocks. “Fireworks” je stvorena za neprestano ponavljanje u radijskom eteru, ali isto tako odlična je i za plesni podij. Prožeta mediteranskim zvukovima i genijalno uklopljenim vokalima ovog dvojca, definitivno je materijal za novi hit.

U nadi da ćemo je uskoro slušati i u klubovima, a ne samo na valovima radija, preporučamo da opalite po play gumbu. Dotad, “Fireworks” vrtimo i u eteru Radija Deejay!

QRCode