Ljubitelji old school tehna ovo moraju čuti!

09.04.2017.
Fredy Bee je gostovao na Otvorenom radiju u emisiji ''Spacetime'' gdje je uživo odvrtio svoj legendarni set.

Prijavi se, postani Dj!

Ako se pitate kako je nekada zvučala party scena u hrvatskoj i što se sviralo, vrijedi izdvojiti vrijeme i poslušati old school techno mix koji je 22.12.2002. uživo na vinylima odvrtio Dj Fredy Bee. Zajedno je sa Josipom Ćurkovićem, direktorom Dj Akademije, sredinom 2000. pokrenuo Radio Deejay,  party organizaciju i izdavačku kuću pod nazivom Overloop. Kasnije je na tim temeljima nastala i Dj Akademija (2005.) gdje je Fredy jedan od suradnika i predavača.

Emisija elektronske glazbe ”Spacetime” emitirala se srijedom od 00:00 – 02:00.

Urednik i voditelj je bio Josip Ćurković, Dj jay-c.

Uživo su mixali gotovo svi poznatiji i neafirmirani dj-i u hrvatskoj:

Petar Dundov, Mr. Dj Dario, Toxic, Fredy Bee, Go Cut, Ludvig, Mark Ash, Marc Graber, Loky Massa, D-Fence, Dechko, Nikola Fuchkar, Saša Fishter, Ogi, Van Beat, Hot J, Omer, Sly, Patrick, E- Base, Zero, Cet, Carl Max, Badass, D-name, Krnja, Mary, Miss Sunshine, Pacco, Reno, Scortek, Shane 54, Nicole, Matko, Boru-T, Luka Jakir, Ivan Komlinović, Rene, Teo Harouda itd.
Od stranih imena valja izdvojiti gostovanje velike house zvijezde Pete Hellera .
Bila je to jedina emisija Otvorenog radija koja se emitirala u noćnom terminu. 2004. u sklopu je pokrenut i natječaj za objavljivanje dvostruke CD kompilacije ”Spacetime” sa 26 pjesama kojom se pružila prilika za promociju domaćih producenata elektron. glazbe. Izdan je u suradnji Otvorenog radija, Dancig Beara i Radija Deejay.

Dj Fredy Bee na Otvorenom radiju

Fredy Bee & Jay-c – Overloop open air, Dubrovnik, 2002

Fredy Bee & Umek – Overlop, Duvrovnik

Overllop CD – 1. st Annyversary, 2001

Josip Ćurković u studiju Otvorenog radija

QRCode