Don Diablo izdao novi singl

31.01.2021.
Produkcija je inspirirana zvukom kakav trenutno rade mnoga svjetska DJ lica poput Tiesta, Imanbeka, Joel Corryja i mnogih drugih.

Slušaj Radio Deejay!

Jedan od pionira future house pravca, nizozemski DJ i producent Don Diablo vraća se s još jednim novitetom. Njegov prvi originalni singl iz 2021. “Into The Unknown“, ovih je dana ugledao svijetlo dana. Produkcija je definitivno inspirirana komercijalnim deep house zvukom kakav trenutno rade mnoga svjetska DJ lica poput Tiesta, Vintage Culturea, Imanbeka, Joel Corryja i mnogih drugih.

Pandemija i izolacija su dosta utjecale na glazbenu industriju pa tako i na Don Diabla. Ovo su njegove riječi kojima je opisao novi singl: “Napisao sam i producirao ‘Into The Unknown’ nakon što sam proveo bezbroj dana samujući u svom domu, bez dnevnog svjetla, odlazaka van i bez viđanja s drugima. Odrastajući sam proveo većinu dana sam. Stvarajući zvukove. Samo ja i moja glazba. Neznajući što će budućnost donijeti. Radio sam i izdavao glazbu od trinaeste godine i uvijek će mi biti najveća ljubav mog života. Ova protekla godina vratila me u taj period mog života, period samoće, ali i unutarnjeg mira od svakodnevnog kaosa. Tako dugo samovanje podsjetilo me da sam oduvijek živio u svojoj glavi, u svojoj realnosti i vlastitoj zoni. Neznajući što budućnost donosi je u redu, zato ponekad moramo prihvatiti nepoznato.

Inspirirani ovim dubokim Don Diablovim riječima pozivamo vas da preslušate novi singl i pogledate službeni video spot iznad.

QRCode