Solardo i Radio Deejay dogovorili suradnju

25.01.2021.
Solardo su stekli najveću popularnost na globalnoj sceni nakon izlaska singla "XTC" te obrade hita "Move Your Body" od Marshalla Jeffersona.

Slušaj Radio Deejay!

Britanski DJ duo Solardo, kojeg sačinjavaju Mark Richards i James Elliot, ustrajni su pritom da nasljeđe svojih kolega iz Manchestera prenesu kroz nove moderne house zvukove današnjice. 

Njihovom naglom porastu popularnosti definitivno su zaslužni predan rad u studiju te zarazna energija koju odašilju u klubovima diljem svijeta.

S izdanjima na labelima poput Toolroom Recordsa, čiju emisiju svakog četvrtka možete slušati na Radiju Deejay, Lee Fossovoj Repopulate Mars etiketi te Relief Recordsu, čiji je osnivač Green Velvet, dečki su  zaradili pažnju i stalnu podršku u svojim setovima od strane imena poput Carla Coxa, Duke Dumonta, Gorgon Cityja, MK-a i mnogih drugih.

Neka od njihovih najvećih izdanja koja možemo izdvojiti su “Move Your Body”, “XTC”, “Free Your Body”, “My Life” i “Tear It Up”.

Solardo su i vlasnici dva labela, Sola Records i Sola Nauts. Prvi po redu je pokrenut za house i techno izdanja koja tipično možemo čuti u njihovim setovima, dok je Sola Nauts nastao kao zajednički projekt s Andrea Olivom, gdje prezentiraju više underground i eksperimentalne zvukove.

Uza sva ta postignuća, dečki iz Solarda  svakoga tjedna u programu Radija Deejay, premijerno u Hrvatskoj vrte svoj popularni show – Solardo Presents The Spot. Emisija ide svakog ponedjeljka od 21 sat. Mi se veselimo suradnji s njima, a na vama je jedino da se u zadano vrijeme uključite u naš radio program.

QRCode