Hardwell prekida svoju tjednu emisiju nakon 500. epizode

19.01.2021.
Njegov label Revealed Recordings pokrenuo je 24/7 live stream na YouTubeu, za sve fanove koji vole tvrdi EDM i electro zvuk.

Slušaj Radio Deejay!

Nakon 10 godina i 500 epizoda, nizozemska EDM superzvijezda Hardwell, odlučio je prestati s emitiranjem njegove tjedne emisije Hardwell On Air. Emisija će ostati poznata po tome, što je njezin glavni urednik i voditelj, često davao priliku mladim producentima i novim talentima u usponu, da i njihova produkcija te miksevi, zasviraju na jednoj tako velikoj platformi.

Podsjećamo da je Hardwell na neodređenom odmoru i stanci od nastupa i turneje još od 2018. godine, ali i dalje je svo ovo vrijeme redovito radio na glazbi i novim epizodama popularnog showa. 

U posljednjoj epizodi, objasnio je svojim vjernim fanovima, da je njegov label Revealed Recordings pokrenuo ‘livestream’, u kojem će se bez prestanka vrtjeti selekcija najboljih electro house i EDM izdanja. Osim Youtubea, stream je moguće pratiti i putem Twitcha, a također najavljuje brojne gostujuće mikseve poznatih DJ-eva i brojna druga iznenađenja.

 

QRCode