Hardwell i ove godine na Ultri

24.02.2014.
Njegov singl 'Spaceman' uvršten je u više setova i remixeva nego ijedan do tada

Robbert van de Corput poznatiji kao DJ Hardwell jedan je od najpoznatijih svjetskih DJ-a današnjice. Rođen je 7.siječnja 1988. u gradu Breda u Nizozemskoj. Njegov glazbeni put počinje sa samo 13 godina kada potpisuje s nizozemskom izdavačkom kućom Dutch label te počinje nastupati u svim većim klubovima diljem Nizozemske.

Na međunarodnoj se sceni proslavio 2009. godine s hitom ‘Show Me Love vs. Be’, pjesmom koja je bila jedan od najpopularnijih dance hitova te godine.

Ovaj višestruko nagrađivani DJ, producent i glazbenik surađivao je s velikanima elektronske glazbe poput Tiesta, Frankyja Rizarda, DJ Funkadelica, Nicky Romera, Joey Sukia i drugih. Sudjelovao je na najprestižnijim svjetskim festivalima elektronske glazbe uključujući i Ultra Music Festival u Miamiju.

Godine 2012. proglašen je šestim najboljim DJ-em svijeta po izboru časopisa DJ Mag, a 2010. lansirao je izdavačku kuću Revealed Recordings koja afirmira nova glazbena imena.

Sljedeće godine pokreće vlastiti radio show Hardwell On Air koji se prenosi na više od 25 međunarodnih radio stanica.

prije 2 godine je svijet oduševio svojim remiksom Rihanninog hita ‘Where Have You Been’ te ‘Chasing the Sun’ grupe Wanted, koji je završio na prvom mjestu Billboardove ljestvice dance hitova.

Iste je godine sa svojim mentorom Tiestom surađivao na remiksu pjesme ‘Young Blood’ indie benda The Naked And Famous koji je postao ljetni hit.

Najveći uspjeh nizozemskog DJ-a 2012. godine je pjesma ‘Spaceman’ koja je uvrštena u više setova i remikseva nego ijedna njegova pjesma do tada.

Njegovi najvažniji singlovi su ‘The Mirror Gate 7’, ‘Enigma’, ‘Feel So High’, ‘Twilight Zone’, ‘Cobra’, ‘Spaceman’, ‘Kontiki’ i ‘How We Do’.

Ulaznice za festival možete kupiti na www.mondo.hr i u Tisak Media centrima. Pri kupnji je potrebno predočiti osobnu iskaznicu ili putovnicu, a isto će biti potrebno i na ulazu na festival. Također, jedna osoba može kupiti najviše dvije ulaznice, koja za sva tri dana festivala stoji 755 kuna.

 

izvor: 24sata

QRCode