DJ senzacija Nervo stiže u Zadar

10.09.2022.
Najveća developerska konferencija u ovom dijelu Europe ističe se i bogatim popratnim programom, a posebno afterpartijima kojima se izdvaja od sličnih događaja

Infobip Shift će za nepuna dva tjedna u Hrvatskoj okupiti tisuće developera iz cijeloga svijeta. Tijekom dva dana konferencije, 19. i 20. rujna, posjetitelji će u zadarskom Višnjiku moći poslušati predavanja više od 60 govornika te unaprijediti svoje programerske vještine. Uz bogat edukativni, posjetitelje očekuje i spektakularan zabavni program za što će se pobrinuti australski DJ duo Nervo.

lizanke Olivia i Miriam Nervo nastupale su na nekim od najvećih festivala elektroničke glazbe kao što su Ultra Music, Tomorrowland i Eclipse. Surađivale su s Davidom Guettom, Arminom Van Buurenom, Afrojackom i drugim poznatim imenima, a već više od desetljeća su na popisu top 100 svjetskih DJ-a prema uglednom DJ Mag-u. Nervo će rasplesati posjetitelje Infobip Shifta na afterpartiju koji će se 19. rujna održati u zadarskom Arsenalu.

image

 

Globalni DJ spektakl prvi put u Hrvatskoj

Nervo će u Zadru nastupiti u sklopu The Momenta, jedinstvenog glazbenog iskustva iza kojeg stoji izraelska fintech tvrtka Rapyd.

”Pokrenuli smo The Moment kako bismo proslavili uspjeh svoje Hack The Galaxy kampanje s kojom želimo okupiti više od 50.000 fintech developera iz cijelog svijeta. U našem programu okupljamo najpoznatije svjetske DJ-e, a nakon Lisabona, Tel Aviva i Berlina, Zadar je četvrti grad u kojem će se održati ovo spektakularno glazbeno iskustvo. Pozivamo sve posjetitelje Infobip Shifta da nam se pridruže u Arsenalu jer ih očekuje događaj o kojem će svi pričati“- najavili su iz Rapyda.

Uz Nervo, u Arsenalu će nastupiti i izraelski DJ Skazi. Aftterpartiju mogu pristupiti samo posjetitelji konferencije, a za ulaznicu se mogu registirirati na Rapydovom štandu na Infobip Shiftu ili putem poveznice.

image
QRCode