DJ Akademija na Korkyralis festivalu

08.05.2013.
Ovo ljeto odredište za elektronsku glazbu i ritmove uživo su otok Korčula i Korkyralis ljetni festival u organizaciji Boogie Jungle lounge kluba. Deejay Televizija će uživo prenositi jedan od festivala 27- 29. srpnja na kojem nastupaju Ludvig, Gilbert Martini, Jay-c te polaznici DJ Akademije.

Ovo ljeto odredište za elektronsku glazbu i ritmove uživo su otok Korčula i Korkyralis ljetni festival u organizaciji Boogie Jungle lounge kluba. Deejay Televizija prenositi će uživo jedna od festivala 27.- 29. srpnja na kojem nastupaju Ludvig, Gilbert Martini, jay-c te polaznici Dj Akademije.

KORKYRALIS ljetni festival 2012., Boogie Jungle, otok Korčula

Klub je Smješten na 15 minuta hoda od centra Korčule, okružen korčulanskom prašumom s izvanrednim pogledom na poluotok Pelješac BOOGIE JUNGLE je nova destinacija ljubitelja ljetnog clubbinga. Svoja vrata Boogie Jungle otvara 01. 06. nastupom MONOTONEZ-a, zanimljivog dvojca iz Berlina uz podršku korčulanskog dj-a Waldgeista (Toni Duhović).

27., 28, i 29. srpnja energiju Korkyralisa podignut će DJ LUDVIG (27. 07.), a u okviru ASTRALISA plesne podije će zapaliti GILBERT MARTINI iz Münchena (28. 07.) i JAY – C s predstavnicima DJ AKADEMIJE iz Zagreba (29. 07.). Očekuju vas neodoljivi electrohouse, progressive house, new vawe 80-tih, oldschool trance, lounge i zvuci ambient glazbe!

4.kolovoza Boogie Jungle predstavlja ekskluzivni nastup španjolskog dj-a JERRY ROPERA, koji se ne smije propustiti jer je to ujedno i posljednji nastup u njegovoj uzbudljivoj karijeri. Jerry Ropero započeo je svoju glazbenu karijeru u Belgiji 90-tih s grupom Natural Born Grooves, izdao je više singlova poput “Get down”, “Ocean Drums” i “The Sorm” i desetke remiksova poput poznatog “Dance 2 Trance – Power Of American Natives” s kojima je postigao svjetski uspjeh. Ropero je prvi puta u Dalmaciji i na Korčuli, a ovaj njegov posljednji nastup posvećen je njegovoj supruzi koja je iz Hrvatske. Nakon nastupa na Korkyralisu Jerry Ropero nastavlja glazbenu karijeru kao jazz glazbenik.

10., 11. i 12. kolovoza Korkyralis završava ONE LOVE festivalom u kojem ćemo, uz radionice ritma i nastupe bubnjarskih glazbenika, uživo ujediniti srca kroz ritam i ples u najvećem partiju na otvorenom na Korčuli. Očekujemo bubnjarski sastav Tribal Jam Orchestra, radionice bubnjanja Marka Borića i druge zanimljive goste.

Cijeli program Korkyralisa možete vidjeti i na info web stranici: www.korkyralis.blogspot.com

QRCode