Martin Garrix debitira na svojoj diskografskoj kući

11.03.2016.
Tek mu je 19 godina. No, izgleda da je mladi Nizozemac prepun iskustva i uspio je postići ono čemu teže svi nadolazeći producenti i DJevi.

Martin Garrix je na prošlogodišnjem izdanju Sziget festivala premijerno predstavio instrumentalnu traku ‘Don’t Crack Under Pressure‘. Publika ju je srdačno prihvatila i pjesma je odmah postala viralni hit na Youtubeu i društvenim mrežama.

Nedavnim objavama na Twitteru, Garrix je javnosti poručio da pokreće svoj label koji je nazvao ‘STMPD RCRDS‘. Mladi Nizozemac je danas, 11. ožujka, objavio dugočekivanu pjesmu pod službenim nazivom ‘Now That I’ve Found You‘. Stvar će se naći i na Garrixovom debitantskom albumu koji bi trebao izaći vrlo uskoro, iako još neznamo točan datum. LP album bi se trebao zvati ‘+X‘.

‘Now That I’ve Found You’ postavlja nove standarde u progressive zvuku, kao i svaka stvar koju objavi Martin Garrix. Uplifting melodija i eksplozivan drop pjesmi pridodaju zarazan element. Sigurni smo da fanovi neće biti razočarani s vokalima za koje je zaslužan John Martin.

QRCode