Pioneer predstavio CDJ-3000 playere

24.09.2020.
Beat Jump, Key Sync, veći ekran, novi Hot Cue gumbi samo su neke od novih i pobljšanih značajki koje donosi novi flagship uređaj.

Slušaj Radio Deejay!

Nakon kratkog teaser videa kojeg su izdali početkom mjeseca, koji je uzburkao javnost, Pioneer DJ je konačno predstavio nove flagship uređaje, CDJ-3000 multimedijske playere

Novi player donosi brojna poboljšanja. Ugrađen je mnogo brži MPU procesor koji donosi mnogo brže učitavanje pjesama, preslušavanje pjesama direktno unutar foldera, “beat jumping“, “key sync” i općenito brži rad čitavog sustava.

Bitno je naglasiti, iako je CDJ-3000 i dalje zadržao isti naziv, novi model više nema CD utor.

Postavljen je veći 9-inčni LCD ekran HD rezloucije s jačim osvjetljenjem čak do 50%, kako tvrdi Pioneer DJ.

Također su poboljšane audio performanse na 96kHz/32-bit i podržava sve audio formate. Naprednija tehnologija i dozvoljava “Key Shift” funkciju promjene tonaliteta i napredniji “Master Tempo”.

Ako ste digitalni DJ, gotovo da ne postoji način s kojim nećete uspjeti odraditi večer uz nove playere. Podržava klasični USB pristup, SD karticu, iPhone i iPad Rekordbox aplikacije, HID način, spajanje s Rekordboxom putem laptopa itd.

Touch Cue opcija dozovoljava dodir prstom na bilo koji dio waveforma pjesme i u datom trenutku možete preslušavati određene dijelove stvari koju želite miksati. Waveform je također dobio novi update. Osim što vidite 3-band valove, odnosno waveform je podijeljen na Bass, Mid i High dionice, waveform s drugog playera je prikazan iznad postojećeg na trenutnom playeru, opcija koja je već dugo prisutna u DJ sofverima za lakši beat-matching.

Preko Pro Linka, moguće je povezati do 6 playera s mixerom, što je i bio logičan potez pošto je posljednji predstavljen mixer v-10 sa 6 kanala. To vrijedi samo za CDJ-3000, ne i za starije uređaje. Dobro je i spomenuti da je Pro Link dobio utor za gigabitni Ethernet.

CDJ-3000 dostupan je i u limitiranoj bijeloj verziji koja je funkcijama identična crnoj, ali cjenovno nešto skuplja.

 

QRCode