Kunstpark dovodi njemačke nekomercijalne Dj-e

10.12.2014.
Kunspark ima za cilj predstaviti nezavisne izvođače koji egzistiraju bez uloženih milijuna koje globalna glazbena industrija investira u biznis klupske glazbe.

Kunstpark je ime projekta kojim Njemačka turistička zajednica (DZT) najavljuje gostovanje njemačkih DJ-a elektroničke glazbe u Zagrebu. DZT više od pola stoljeća stimulira promociju najrazličitijih zanimljivosti njemačke kulture i umjetnosti.

✪ Jan Müller AKA Rush (X-DREAM) ✪
✪ Alessandro Ambrosio – Dj Akademija ✪
✪ Damir Ludvig ✪
✪ Go Cut ✪

Jan Müller, vođa projekata X-Dream i Children Of Paradise, glavna je atrakcija klupskog događaja Kunstpark_Astralis koji će se 6. veljače 2015. uz potporu Njemačke turističke zajednice (DZT) održati u zagrebačkom Depo klubu.

Müller koji je mnogima poznat i pod pseudonimom Rush X-Dream, tom će prilikom izvesti jedan od svojih hvaljenih DJ nastupa u kojima odabire vrhunska djela iz vlastite bogate produkcije elektroničke glazbe s naglaskom na stare dobre singlove koji uvijek užare atmosferu na plesnom podiju.

depoastralis-alessandro
U setu odabranih klasika kojima su obvezno štivo X-Dream, Organic Noise, Children Of Paradise, Prime Suspect i Pollinator, Jan će nastup začiniti i potpuno nepoznatim, neobjavljenim skladbama koje ljubomorno čuva u privatnosti svog hamburškog studija.

Tijekom više od 20 godina koliko je prisutan na sceni, Müller je postao guru njemačkog zvuka koji je industrial, techno i psy trance uspio spojiti u jedinstveni inovativni spoj plesne glazbe koja ga je proslavila.

Jedan od takvih bezvremenskih klasika, što je prava rijetkost u elektroničkoj glazbi, je i singl projekta X-Dream pod imenom Freak. Ova poznata psy trance tema iz 1998. već je godinama prisutna u setovima domaćih i inozemnih DJ- a u dosadašnjim izdanjima klupske večeri Astralis Institucija koja uskoro navršava 17 godina postojanja.

Jan je genijalni producent, vođa, umjetnik i inovator koji dolazi u Zagreb kako bi ostavio bez daha sve koji čeznu za porcijom delicija za istinske sladokusce i već na početku godine predstavlja povijesno važan nastupa za elektroničku glazbu u zemlji uopće.

ULAZNICE – EVENTIM ONLINE: http://goo.gl/A89F6B
EVENTIM PRODAJNA MJESTA: Tisak media, Tisak kiosci, …

Oslanjajući se na vrijedne tradicije i običaje, UNESCO-vu svjetsku kulturnu baštinu i bogatstvo povijesti, DZT spaja kreativnost starih majstora i modernu suvremenu umjetnost, stavljajući važan naglasak na suvremenu elektroničku glazbu i scenu mladih.

Projekt je koncentriran na samu srž njemačke scene, a umjesto komercijalnih DJ-a,

Kao rezultat suradnje sa kultnom zagrebačkom klupskom večeri Astralis Institucija, koja više od šesnaest godina okuplja ljubitelje elektroničke glazbe, DZT već početkom 2015. predstavlja glazbeni događaj pod imenom Kunstpark_Astralis.

QRCode