Kraundler se pridružuje DJ Akademiji

21.02.2019.
Pogodnost koja se nudi nadolazećim polaznicima je ta da će oni najbolji imati prilike nastupiti na Underground Fusion partyu koji Kraundler organizira diljem Hrvatske posljednjih desetak godina.

Novi član ovogodišnje DJ Akademije kao predavač je DJ i producent Kraundler. Nakon savladane osnovne vještine DJ-inga, polaznici će od Kraundlera naučiti neke dodatne vještine u DJ-ingu (rad i optimizacija Traktor Pro 3 programa, mix na 4 kanala, korištenje eksternih efekt jedinica, sinkronizacija Traktor Pro 3 sa Ableton Live-om, korištenje eksternih ritam mašina u DJ setu).

Underground Fusion

party projekt zalaže se za promociju Techno, House i usko srodnih žanrova. Do sada je organiziran u gradovima kao što su: Zagreb, Rijeka, Varaždin, Čakovec, Koprivnica, Križevci, Bjelovar i Novi Marof, te se najboljim polaznicima nudi mogućnost nastupa i promocije u raznim gradovima diljem Hrvatske.  

Kraundler Facebook

Polaznici će također dobiti uvodno predavanje u produkciju glazbe, naučit će sve osnove koje su im potrebne za kreaciju vlastite glazbe. (Uvod u Ableton Live 10 DAW, rad sa MIDI kontrolerima, kreiranje glazbenih elemenata, te aranžiranje istih u kompletnu pjesmu).

Do sada je već nekoliko puta kao gost održao slična predavanja, a valja izdvojiti kako je i on pohađao i završio nastavu DJ Akademije, kao jedan od najboljih polaznika 4. generacije, 2007. godine.

QRCode