Festivalska groznica još ne završava – X Music je pred vratima!

01.08.2019.
X Music festival po prvi puta će se realizirati na ljeto 2019 i biti će velikim djelom u znaku Dj Akademije iz koje dolazi i najveći broj dj-a, od kojih su neki već dobro poznata i etablirana imena poput Koste Radmana.

Što je to uopće X Music?

Festival elektroničke glazbe kojemu je cilj objediniti ljude raznih pozadina, interesa i karaktera koje veže jedna stvar – ljubav prema zabavi i glazbi. X Music je u svojoj srži zamišljen kao jednodnevna manifestacija kroz koju će svoju glazbu predstaviti brojni umjetnici; od onih iskusnih koji su svoje umijeće pokazali na svjetskim pozornicama do onih koji su tek krenuli u avanturu sa elektroničkom glazbom, a čeka ih svijetla budućnost.

Open air party u Ivancu Pored Varaždina na kojem nastupa ukupno 9 dj-a koji su do sada završili Dj Akademiju Kosta Radman [Official]Neven Galić,Danijel VnučecSwen GrgicevicFran ŠebekRoko KukuljanSaša DejanovićSamanta NovakDominik Vlahinja a organizira jedan od bivših polaznika. Podršku će im dati Josip Ćurković Jay-c, osnivač i direktor Akademije.

Smješten u gradiću podno Ivanščice, okružen prirodnim ljepotama ivanečkog krajolika, X Music je savršeno mjesto za ljude koji se žele opustiti, uživati u prirodi i istovremeno zabaviti uz dobro društvo, glazbu i ples. Bilo da si fan house ritmova ili obožavaš EDM, zasigurno ćeš pronaći nešto za sebe. Ukoliko si osoba za dnevnu zabavu, pozivamo te na naš dnevni program za koji je zaslužna DJ akademija, kroz koji ćeš osim u dobroj glazbi imati priliku uživati u pjena partyju i brojnim drugim aktivnostima te nagradama. Ako si noćna ptica, svidjet će ti se večernji program na kojem možeš uživati u vrhunskoj zabavi uz imena poput Timo G, Radiology, Kosta Radman, Nesho, David Mash, Detron i ANIMA.

Gdje?

X Music održat će se na jezerima Bajeri u gradu Ivancu.

Kada?

U svojem kalendaru zabilježi datum 31.8.2019.

Kako do ulaznica?

Ulaznice će biti puštene u pretprodaju s datumom 10.8, a moći ćeš ih kupiti i na ulazu na festival.

Zajedno sa svojim inovativnim izvođačima, odličnom publikom i ugodnim okruženjem, X Music biti će festival koji ne vrijedi propustiti, stoga okupi prijatelje, dođi i zabavi se kao nikada do sada!

U nastavku možete čuti posljednja dva singla producentskog/DJ dua Radiology, koji će biti headlineri na ovogodišnjem Xmusicu!

 

Pratite X Music društvene kanale za najnovije informacije!

X Music Facebook event 

X Music Facebook stranica

X Music Instagram profil

 

QRCode
  •  
  •  
  •  
  •  
  •