WMC dovodi Jay Lumena u Zagreb, nastupaju i polaznici DJ Akademije

08.01.2016.
Svjetski čuvena zimska konferencija nastavlja s akcijom u Hrvatskoj. Ovoga puta dovode dvojicu vrhunskih DJ-a / producenata techno i tech house zvuka: Jaya Lumena iz Budimpešte i Marka Nastića iz Beograda.

20.2. 2016. u Hypo centru

Slavonska Avenija 6, Zagreb

Facebook event

TICKETS

Early birds – 40 kn ( limited number )
Regular – 60 kn
On door – 80 kn
VIP – 120 kn ( limited number )

OFFICIAL AFTER PARTY @ TABOO CLUB
Grgura ninskog 2 / Zagreb

Pretprodaja ulaznica!

Budite mudri i ugrabite early bird ulaznice!

_______________________________________________________________________

DJ Akademija warm up

Organizatori Winter Music Conference prepoznali su rad i pozvali DJ Akademiju da organizira i predloži svoje najbolje polaznike koji će imati priliku zasvirati sa priznatim DJ imenima kao zagrijavanje u party. Natječaj je javno dostupan svim polaznicima koji su pohađali školovanje, kroz 17. generacija kao i ostalim dj-ima koji se žele dodatno promovirati.

Prijava na natječaj!

_______________________________________________________________________

Medijski pokriva Deejay Televizija

Live streaming

Logo Deejay TV 2015

_______________________________________________________________________

LINE UP (Hypo centar)

Jay Lumen

Marko Nastić

Borg (Tuzla,BiH)

Pillsman

■ + DJ Akademija contest ( 2 pobjednika s najboljim setom )

Official after line up (Taboo)

Full Ferry

DJ Borg

_______________________________________________________________________

Jay Lumen

je u elektroničkoj glazbi još od 80-tih, kad je s electro/wavea prešao na acid i techno, a klupsku je karijeru startao 2006., u progressive vodama. Pri skladanju je svakako pomoglo što je klasično obrazovan, a uzore u produkciji je i dalje nalazio među starim majstorima žanra. Četiri godine kasnije, mijenja stil u tech-house i funky techno, a popularnost mu ne jenjava, naprotiv – očito mu je dobro došao svježi zvuk, koji mu je pritom priskrbio iznimno veliku fan-bazu. I dalje ostaje jedan od najtraženijih europskih DJ-a, a kako je zvučao njegov nastup za doček Nove godine u Irskoj poslušajte u nastavku.

Jay_lumen 44

 

Marko Nastić

je svakako techno atrakcija u regiji, s korijenima u najranijim danima srpske klupske scene, kad je kidao u tandemu Teenage Techno Punks s Dejanom Milićevićem, a danas je doajen klupskog zvuka na ovim prostorima, kolekcionar syntheva i producent sa zavidnom količinom izdanja. Njegovi su nastupi uvijek popunjeni – ako još niste prisustvovali niti jednom, vrijeme je da iskušate, a ako jeste, onda sigurno nećete propustiti niti ovu priliku! Marko je za blagdane bio dobre volje, pa je odlučio pokloniti remiks starog šlagera “Jesenja pesma”.

markonastic10

 

Kompletan line-up se još uvijek dogovara i zasad najavljena imena više nego opravdavaju cijenu early bird ulaznice, koju od 11.1. možete nabaviti za iznimno povoljnih 40kn.

 

 

QRCode