Jennifer Cardini u Aquariusu

10.09.2022.
 
Datum i vrijeme: petak, 16.9.2022. @ 23:00

Mjesto održavanja: Aquarius klub – A2 Zagreb , Aleja Matije Ljubeka bb

Pariška DJ-ica i vlasnica etikete Correspondant, Jennifer Cardini, u sklopu klupskog programa tanzen dolazi u Zagreb. Ova karizmatična kraljica plesnog podija, kako joj mnogi tepaju, 16. rujna premijerno stiže u zagrebački klub Aquarius sa svojim trosatnim setom.

Jennifer Cardini

va energična Francuskinja s njemačkom adresom stiže u Hrvatsku na vrhuncu svoje karijere, a samo ove godine lista klubova i festivala na kojima je nastupala prelazi brojku 70, što uključuje i nastupe u klubovima kao što su fabric, Volt, Fuse, Berghain, DC-10, Shelter i Amnesia, te velikim festivalima poput Lost Village, Glitch, Loveland, Sonar, Bricks i Extrema.

Svojim eklektičnim miksevima koji spajaju techno, electro i disco, kroz karijeru dugu 15 godina, Jennifer Cardini vrlo dobro pokazuje kako zna napraviti atmosferu u kojoj se svi osjećaju dobro i dobrodošlo.

Njena životna filozofija ne odražava se samo u zaraznim DJ setovima, glazbi objavljenoj na vlastitoj etiketi Correspondant i indie orijentiranoj etiketi Dischi Autunno, već i u njezinom angažmanu u podršci LGBT zajednici.

Izvor: Muzika.hr

QRCode