DJ Akademija im otvorila put suradnji i produkciji

03.01.2016.
Sve je počelo na satovima Dj Akademije, prve DJ škole u Hrvatskoj. Obojica su bili polaznici ljubilarne 15. generacije te se iz njihova druženja razvila i ova suradnja.

Don’t Srach Too Much je prvi singl DJ dvojca Alessandra Ambrosia i DJ Loud K-a.

 Imaju izdavačku kuću, objavljuju albume..

Nakon godinu dana stvaranja, slušanja i usavršavanja ove bombastične EDM  stvari, pjesma je napokon završena te izlazi na Ambrosio Recordings koja je u vlasništvu Alessandra Ambrosia.  Singl je moguče poslušati na Youtubu i Soundcloudu, a svoje primjerke ćete moći nabaviti na Beatportu, iTunesu, Junnu i još 30-ak internet trgovina.

ZDELAREC

 

ambrosio10

Postavljena su dva release datuma: prvi je 21.1.2016. kada izlazi ekskluzivno izdanje, a kasnije, 4.2.2016. izlazi i official release za kojeg se nadaju da će biti prepoznato u svijetu electro glazbe i da će naći svoje mjesto na top ljestvicama.

releaseambrosiozdel

Ambrosio je bio i pobjednik natjecanja koji su zajedno organizirali Astralis i Dj Akademija krajem 2014. gdje se birao jedan od kandidata za nastup na nekom od Astralis evenata.

Ovaj Dj dvojac najavljuje nastavak suradnje i novu stvar pod nazivom Blue Depth koja bi se uz singl Don’t Srach Too Much mogla naći na Alessandrovom  EDM albumu.
Youtube link
Soundcloud link
Beatport

Ostali linkovi:
Support Dj Loud K and check out more of him on his official facebook page:
https://web.facebook.com/zdelarec
https://web.facebook.com/djloudk
https://www.mixcloud.com/djloudk/

Support and visit Mr. Ambrosio’s sites for more stuff:
www.alessandroambrosio.com
www.facebook.com/alessandroambrosio

 

QRCode